Sfaturi utile pentru alegerea celei mai bune locatii pentru nunta

Persoanele care au nevoie de un salon nunta Ploiesti ar trebui sa tina cont de sfaturile de mai jos pentru a alege cel mai bun salon pentru nunti. Nu este greu sa fie gasita locatia potrivita insa este foarte important ca persoana care se ocupa de acest lucru sa aiba in vedere mai multe detalii importante pentru ca alegerea finala sa fie exact cea corecta.

Un salon pentru nunti va fi sau nu potrivit evenimentului in functie de specificul acestuia si de numarul de invitati, dar si in functie de modul in care rezoneaza cu tema nuntii si cu preferintele mirilor.

Salon nunta Ploiesti – accesibilitatea locului

In primul rand, atunci cand este ales un salon nunta Ploiesti sau in alt oras, este extrem de important sa fie luata in considerare accesibilitatea locului deoarece invitatii trebuie sa poata ajunge si sa plece de la eveniment foarte usor.

Un spatiu cu parcare este foarte util pentru cei care vin cu masinile persoanale. Pentru ceilalti este extrem de important sa fie ales un spatiu cu acces la transportul in comun sau la taxi.

Stabilirea bugetului

Cand vine vorba despre alegerea unei locatii pentru nunta, una dintre cele mai importante decizii este bugetul alocat spatiului. De cele mai multe ori, pentru spatiu se aloca jumatate din bugetul total al nuntii, incluzand aici si mancarea.

Pretul platit pentru inchirierea unui spatiu depinde foarte mult de locul ales. Spre exemplu, un restaurant foarte sofisticat din centrul orasului Ploiesti, va costa mult mai mult decat un han amplasat in mediul rural.  Este important ca partenerii sa discute intre ei pentru a stabili toate aceste aspecte inainte de a cauta locatia potrivita.

Numarul estimativ de invitati

Fiecare local de nunta are o capacitate maxima, care se refera la un numar maxim de persoane pe care le gazdui. Acest numar poate fi flexibil sau nu si de aceea este important sa se determine exact numarul de invitati.

Exista o diferenta destul de mare intre un loc care poate gazdui 75 de invitati si unul care poate gazdui 500. De aceea lista se va face din timp iar confirmarile se vor obtine tot din timp. In functie de numarul de persoane care confirma se va alege locatia. Este foarte posibil ca la marele eveniment sa nu fie toti cei care au confirmat, insa nu este o foarte mare problema daca sunt mai putini, problema apare atunci cand sunt prea multi.

Stabilirea prioritatilor este extrem de importanta

Dupa ce a fost determinat bugetul si mirii cunosc numarul de pariticipanti este important sa se stabileasca propriile asteptari de la o locatie de nunta. In acest sens, fiecare dintre cei doi miri va trebui sa isi exprime dorintele foarte clar. De exemplu, un spatiu pentru ceremonii in aer liber, un bufet suedez sau o amenajare rustica pot fi optiuni foarte bune. Locatiile care accepta animale de companie sunt de asemenea cautate. In final totul depinde de miri si de ceea ce isi doresc.

Comentarii

06/10/19 18:03
cititor

ULTIMUL SFAT : UITATI-VA-N PORTOFEL MAI INTAI !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5