Show pe cinste pentru pasionaţii de motoare ! În weekend, Off Road Cãianu Mic! Primarul Paul Știr: Va fi unul dintre cele mai mari evenimente din județ!

În perioada 21-22 septembrie, în Cãianu Mic se va desfãsura prima editie a unui super concurs de Off Road!
„Toti cei dornici de participare, toți iubitorii de Off Road, sunteti asteptati cu mare drag pe meleagurile noastre unde veti avea parte de multã distractie, adrenalinã si un show pe cinste! Ne vedem la Cãianu Mic pe 21 si 22 septembrie” transmite primarul Paul Știr.
Ziua de 21 septembrie va debuta cu competiția de ATV, MOTO, QUAD!
Ziua de 22 septembrie este dedicată mașinilor 4x4 care vor putea concura la următoarele categorii: Standard A, Standard B si Extrem!
„Sunt așteptați să ni se alăture pasionații de andrenalină și aventură pentru ceea ce va fi unul dintre cele mai mari evenimente de acest fel din județ! Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a fi alături de comunitatea din Căianu Mic, o comunitate unită, o comunitate puternică, o comunitate care reușește” declară primarul Paul Știr.

Înscrierile se fac începând cu ora 8:00 în ambele zile de concurs! Pentru detalii și informații suplimentare, apelați numărul de telefon: 0766 089 972.
Ne vedem la Căianu Mic în zilele de 21 și 22 septembrie la prima editie a unui concurs pe cinste!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5