Simţi miros de gaz? Sună la 0265 200 928 sau 0800 800 928

Dacă simţiţi miros de gaz într-un imobil sau pe stradă, apelaţi de urgenţă dispeceratul E.ON Gaz Distribuţie la numerele de telefon 0265 200 928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului pentru toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800 800 928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).

„Compania noastră face apel la spiritul civic al cetăţenilor să ne sesizeze de urgenţă dacă simt miros de gaz într-un imobil sau pe stradă. Este deosebit de important să fim anunţaţi imediat astfel încât echipele noastre specializate să intervină la timp pentru a putea preveni apariţia unor evenimente grave”, transmit reprezentanţii E.On Gaz Distribuţie, prin intermediul unui comunicat de presă.

Dacă simţiţi miros de gaz în interiorul locuinţei, sunteţi rugaţi să aplicaţi o serie de măsuri de siguranţă: stingeţi toate focurile, deschideţi imediat toate uşile şi ferestrele, nu manevraţi aparate electronice, nu aprindeţi lumina, nu verificaţi cu flacără instalaţiile de gaze naturale şi sunaţi imediat la dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon.

„Dispeceratul E.ON Gaz Distribuţie funcţionează în regim non-stop şi asigură servicii specifice de preluare a apelurilor şi intervenţie pentru locuitorii din cele peste 1.000 de localităţi din cele 20 de judeţe din aria de competenţă a companiei noastre”, se mai arată în comunicatul de presă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5