Social-democraţii îşi aleg conducerea judeţeană pe 1 octombrie. PSD Bistriţa îşi va desemna liderul în 2023!l

             Deputatul social-democrat Daniel Suciu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în data de 1 octombrie va avea loc Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Judeţene a PSD Bistriţa-Năsăud. Membrii Organizaţiei PSD B-N care îndeplinesc condiţiile statutare şi doresc să facă parte din conducerea organizaţiei sunt aşteptaţi pentru depunerea candidaturilor, la sediul partidului, până în data de 28 septembrie, ora 12. Pentru depunerea candidaturii este nevoie de o declaraţie de candidat, un CV şi Hotărârea Conferinţei locale pentru susţinerea candidaturii.

          În context, Daniel Suciu a menţionat că îşi va depune candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PSD B-N şi a felicitat echipa social-democrată, în frunte cu Bogdan Ivan, care a făcut un tur de forţă în ultimele două luni pentru reorganizarea structurilor din judeţ. Au mai rămas câteva filiale unde nu au fost încă organizate alegeri, precum Năsăud, Beclean, Sângeorz-Băi etc.

          În ceea ce priveşte alegeri la Organizaţia PSD Bistriţa, acestea vor fi programate după ce procesul de reorganizare va fi finalizat, în 2023, fără a fi precizat un termen precis, a declarat preşedintele interimar al PSD Bistriţa, Daniel Suciu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5