Șoferi tineri din Reteag și Suplai, depistați la volan, după ce ar fi consumat metamfetamină

Sâmbătă, pe Drumul Național 17, pe raza localității Bața, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au oprit pentru control autoturismul. "A fost identificat șoferul, un tânăr de 19 ani, din Reteag. În urma testării cu aparatul drug-test DRAGER 5000 a acestuia, rezultatul a fost pozitiv cu privire la substanța metamfetamină. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș în cadrul unui dosar penal cu privire la conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", precizează IPJ BN.

***

La data de 27 martie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au oprit pentru control un autoturism. "A fost identificat șoferul, un tânăr de 20 de ani, din Suplai, care în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că are dreptul de a conduce pe drumurile publice anulat. Totodată, șoferul a fost testat cu privire la consumul de substanțe stupefiante, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței metamfetamină, impunându-se astfel transportul acestuia la spital în vederea recoltării de mostre biologice", informează IPJ BN.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substante.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5