Specialiştii ADR Nord-Vest, în vizită de lucru la proiectele cu finanţare europeană din orașul Sângeorz-Băi

reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest au efectuat o vizită de lucru, la propunerea administraţiie locale din Sângeorz-Băi, cu scopul de a dezbate numeroasele proiecte aflate în curs de implementare, de a urmări modul în care acestea se derulează, de a identifica problemele apărute în desfășurarea lucrărilor, de a propune soluții în rezolvarea lor, dar și de a dezbate subiecte noi ce vizează propunerile de proiecte la nivel de oraș, în ample domenii și în vederea dezvoltării durabile și pe termen lung în Sângeorz-Băi.
"Pe parcursul vizitei, cei prezenți au avut oportunitatea de a discuta atât cu beneficiarul fondurilor europene, primarul și viceprimarul orașului, reprezentanți ai biroului de proiecte europene din cadrul primăriei, cât și cu firmele prestatoare de servicii și lucrări implicate în proiectele care se desfășoară în prezent la Sângeorz-Băi. S-au efectuat vizite la obiectivele în curs de implementare și anume: Zona de promenadă pe Valea Borcutului, pistele de biciclete, școala de pe Cormaia, S.O.S. Aqua Primus, dar și altele.
Vor urma noi investiții în orașul nostru și nu putem decât să ne bucurăm prin împărtășirea cu voi, sângeorzenii, bucuria oportunităților pentru obiectivele propuse pe viitor", a transmis Primăria Sângeorz-Băi, într-o informare de presă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5