Spectacol de varietăţi muzicale la Lunca Ilvei

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Centrul Judeţean pentru Cultură, prin Serviciul de pregătire şi perfecţionare artistică, Şcoala de Arte şi Meserii Bistriţa, alături de Primăria şi Consiliul Local Lunca Ilvei, au realizat spectacolul de varietăţi muzicale şi coregrafice susţinut de elevi ai Şcolii de Arte Bistriţa, director Cristina Bălan, şi Ansamblul folcloric „Cetina” din Lunca Ilvei, coordonat de maestrul coregraf Ioan Simionca.
În program, spectatorii, prezenţi la Căminul Cultural, s-au putut bucura de momente coregrafice tradiţionale şi de cântece populare, dar şi de momente de balet, alături de Andra Gîţan (prof. coordonator Gabriela Cochisă), clasa de canto a profesoarelor Cristina Bălan şi Loredana Bălaş, precum şi de formaţia de dans Street Dance, cu momente de dans modern.
Elevii Şcolii de Arte Bistriţa sunt prezenţi la multe acţiuni culturale din judeţ, dovedindu-se faptul că activitatea de aici este nu doar una în care se învaţă tainele artei, ci şi apreciată de către publicul din Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5