SRL.INFO.RO - Infiintare/lichidare firma, gazduire sediu social si servicii complete firma in fata ORC

Procesul de înființare a unei firme poate fi uneori destul de complicat, având în vedere birocrația și toate informațiile sau elementele interpretabile pe care le poți găsi online. Pentru că știm că ai nevoie de un partener de încredere pentru a ușura acest proces, SRL INFO vine în întâmpinarea nevoilor tale cu servicii special dedicate înființării și administrării firmelor, de la înființare unui SRL în mod rapid și găzduirea sediului firmei până la reprezentare în fața ORC și operațiuni de închidere sau lichidare.

Într-un mediu în care multe dintre afaceri își desfășoară activitatea exclusiv în mediul online, un sediu fizic este de cele mai multe ori inutil. Pentru că totuși noua firmă necesită un sediu social în acte, acest lucru se poate face în mod facil prin serviciul de găzduire de sediu social la avocat. Serviciul prestat are reglementarea legală în Art. 3 din Legea avocaturii 51/1995 și Art. 104 din Statutul profesiei de avocat ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți faci griji de eventuale probleme legale, totul fiind perfect pus la pus de echipa noastră. SRL Info oferă servicii de găzduire sediu social la sediul avocatului în Cluj-Napoca atât pe 6 luni cât și pentru un an, dar și perioade mai lungi, colaborarea putând fi prelungită cu acordul ambelor părți. Pentru o ofertă personalizată, contactează-ne și află cum îți poți înregistra sediul social la sediul nostru în mod simplu și rapid.

Pentru că știm că ai nevoie de un partener capabil, cu experiență dovedită și de încredere pentru momentele sensibile din istoricul afacerii tale, SRL Info oferă servicii de închidere sau lichidare a societății atât prin lichidare voluntară sau lichidare judiciar/faliment. Iar pentru ca tu să îți poți gestiona afacerea în voie, fără pierderi de timp inutile și proceduri complicate, îți punem la dispoziție o suită completă de servicii de reprezentare, care îți vor ușura munca și eficientiza timpul. Serviciile de înființare SRL Rapid asigură înființarea firmei tale în 3 zile lucrătoare de la semnarea actelor, în orice județ din România.

Apelează cu încredere la serviciile SRL Info pentru găzduire de sediu social, înființare unui SRL în mod rapid și împlu, reprezentare în fața ORC sau pentru consultanță în situații de lichidare sau închidere de firmă. Pentru orice alte informații, accesează website-ul sau vizitează-ne în Cluj-Napoca, pe str.Avram Iancu, nr.8, et. 1, ap. 2B. Telefon: +40 (774) 993-527.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5