Subprefectul Ovidiu Frenţ: Autorităţile bistriţene au promis soluţii pentru amenajarea unor noi piste de bicicletă!

Săptămâna Mobilităţii Europene s-a încheiat marţi după-amiază, la Bistriţa, cu un tur al oraşului pe bicicletă. Într-un oraş iubitor de verde, de pădure, care militează pentru salvarea a tot ce respiră, doar 100 de biciclişti au dat curs invitaţiei organizatorilor. Până la urmă, au fost exact cei care folosesc bicicleta, care practică “mersul pe jos” şi care nu-şi fac din asta un slogan de campanie.

Itinerariul a avut ca linie de start/sosire Primăria Bistriţa, continuând pe str. Gh. Şincai - B-dul Independenţei  - sens giratoriu Kaufland şi retur –B-dul Independenţei  (Aleea de biciclete) - str. Alex. Odobescu – str. Parcului – str. Vasile Conta - str. C.R. Vivu – Bistricioarei - Piaţa Petru Rareş - str. Dornei – Piaţa Centrală.

“Turul a demonstrat ca deplasarea cu bicicleta are multiple avantaje şi este la îndemâna tuturor, indiferent de sex, vârstă, profesie sau statut social. Primarul şi cei doi viceprimari au participat la acest tur şi au promis că vor susţine soluţii pentru amenajarea unor noi piste de biciclete în oraş. Bicicleta face bine!”, a transmis subprefectul Ovidiu Frenţ, într-o postare pe facebook.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5