Sucevean reţinut pentru 24 de ore, pentru infracţiuni la regimul rutier. A accidentat un minor la Piatra Fântânele

Un bărbat de 43 ani din Poiana Stampei (sat Dornişoara, judeţul Suceava) a fost  reţinut pentru 24 ore, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu număr fals. Acesta urmează a fi prezentat în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi, pentru luarea unor măsuri preventive, informează Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

“Bărbatul în cauză este bănuit că, la data de 8 septembrie a.c., în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Piatra Fântânele, a acroşat un biciclist de 13 ani, din aceeaşi localitate, care a pătruns pe carosabil de pe un drum lateral, fără să se asigure. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, fiind transportat la Spitalul Judeţean Bistriţa, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului a fost identificat autorul accidentului ca fiind un bărbat de 43 ani, din Dornişoara, judeţul Suceava. La domiciliul acestuia a fost găsit autoturismul implicat în accident care prezenta avarii şi care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare fals », se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în carea a avut loc evenimentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5