Sucursala A.C.R. B-N, cu un bilanţ pozitiv şi în slujba membrilor, de Ziua Automobilistului

Într-o organizare de excepţie a Sucursalei Judeţene A.C.R. V-N, condusă cu pertinenţă şi profesionalism de către ec. Septimiu Virgiliu (Liu) Orza, în calitate de director şi ing. Emil Iustian Şandor, în calitate de preşedinte, a avut loc o lămuritoare şi edificatoare conferinţă de presă, prilejuită de sărbătorirea „Zilei Automobilistului”, în data de 5 aprilie a fiecărui an, prin care s-a realizat, prin filtrul obiectiv, bilanţul şi realizările sucursalei şi necesitatea revigorării acţiunilor şi cooptării de noi membri, ACR fiind cel care împlineşte 113 ani de la înfiinţare, în data de 5 aprilie 1904 la Grand Hotel Boulevard din Bucureşti la iniţiativa prinţului George Valentin Bibescu fiind printre primele 10 cluburi auto din Europa şi printre primele 14 din lume.
În deschiderea evenimentului, directorul Liu Orza a făcut o scurtă incursiune, cu precizări pertinente, în istoricul şi activitatea Sucursalei ACR BN, precizând că sunt în jur de 5000 de membri, iar cei care doresc să devină trebuie să plătească o taxă de înscriere în valoare de 200 lei şi o cotizaţie de 400 lei anuală pentru care vor beneficia de 36 servicii constând în tractoare, pene de cauciuc, verificări multiple etc.
Se va redeschide, în curând, „Şcoala de şoferi”, se va practica turismul automobilistic la Colibiţa, Hotel Dracula, Băile Figa etc., iar pe 6 mai va fi cea mai mare paradă de motociclete, peste 100 în Bistriţa.
Se înscriu în ACR mulţi tineri care iubesc aautomobilismul pentru avantajele care le oferă ACR, pot fi membri simpatizanţi şi cei mai mici, cu acordul părinţilor.
Activitatea sucursalei este sprijinită de Prefectura BN, CJ BN şi alţi factori pentru care se aduc mulţumirile de rigoare, sucursala păstrându-şi funcţia de a apăra interesele majore ale automobiliştilor.
Preşedintele Sucursalei ACR BN, Emil Iustian Şandor, a susţinut un edificator şi motivant expozeu privind istoricul, rolul şi importanţa deosebită a ACR în viaţa automobiliştilor, necesitatea de a fi alături şi de persoanele cu dizabilităţi, a bicicliştilor, a motocicliştilor, scuteriştilor pentru protecţia lor în trafic, ACR aducându-şi o contribuţie deosebită în perfecţionarea sistemului asistenţei rutiere, oferind ciclistului înrăit şi profesionist – jurnalistul Marius Chiuzan o şapcă utilă şi semnificativă pentru biciclişti.
Multiple proiecte expuse de conducerea Sucursalei ACR BN, cât şi urarea preşedintelui „Ceasuri bune... pe drumuri bune!”, ne confirmă faptul că activitatea de revigorare şi competitivitate se află pe mâini bune, La mulţi ani şi fără evenimente, stimaţi automobilişti!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5