Tânăr căzut în bazinul de captare a apei din Bistriţa! Un echipaj al Ambulanţei l-a transportat la spital

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a fost solicitat să acorde asistenţă medicală de urgenţă unui tânăr de 28 ani care se afla în bazinul de captare a apei de pe str.Burgului, din Bistriţa.
La sosirea la faţa locului, persoana în cauză a ieşit singură din apă, dupa care a fost preluată de echipajul EMU-A al SAJ BN. Pacientul era conştient, dar hipotermic. I s-a acordat asistenţa medicală şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru investigatii şi tratament, informează dr. Annabella Muzsi, managerul SAJ BN.

În această dimineață, polițiștii au intervenit ca urmare a unui apel 112 prin care era sesizat faptul că o persoană a căzut într-un lac cu o adâncime de aproximativ 4m.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 29 de ani, din Bistrița. Acesta ar fi sărit voluntar într-un lac de colectare a apei, din municipiul Bistrița. A fost scos de polițiști și pompieri și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Comentarii

03/06/20 10:32
cititor

Da ce Pz mami lui cauta acolo ? ! Ma... te si crucesti pe unde umbla tot felul de talambi ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5