Tânăr din Lunca, reținut de polițiști pentru că ar fi provocat intenţionat un incendiu

La data de 3 ianuarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost alertați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un imobil din Lunca. "La locul evenimentului au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor care au lichidat incendiul, constatându-se ulterior că acesta ar fi fost provocat intenționat. Din investigațiile și cercetările efectuate, polițiștii au reușit identificarea unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de distrugere, respectiv un tânăr de 23 de ani din Lunca.
Față de acesta, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive", se arată în comuniactul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de distrugere, urmând să documenteze întreaga activitate infracțională.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5