Tânăr din Vermeș, reținut după ce a intrat în casa a unei femei pe care a lovit-o, apoi a furat o maşină

La data de 24 octombrie 2019, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de un tânăr de 26 ani, din Vermeș, pe care îl cercetează pentru comiterea mai multor infracțiuni.

În fapt, din cercetările efectuate până în prezent de polițiști, a reieșit faptul că în seara de 14 octombrie, pe fondul consumului de alcool, ar fi pătruns în locuința unei femei din localitatea Sântioana, adresându-i amenințări cu acte de violență. Ulterior, după ce a părăsit locuința acesteia, a pătruns în locuința altei femei, pe care ar fi lovit-o cu palma, după care a plecat.

În aceeași seară, ar fi sustras un autoturism parcat, neasigurat, cu cheile în contact, pe care l-ar fi condus prin localitate, deși nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, iar la un moment dat, a pierdut controlul direcției și a ajuns într-un șanț, unde a abandonat autoturismul.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal, întocmit pentru infracțiunile de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, amenințare, furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În cursul acestei zile va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5