Tânără de 16 ani, din Bistriţa, prinsă la volan! Ţigări de contrabandă, confiscate de la un pasager

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic o tânără, de 16 ani, din Bistrița, care conducea un autoturism prin localitatea Prundu Bârgăului, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

"De asemenea, în urma controlului autovehiculului, polițiștii au găsit 800 de țigarete, care ar fi aparținut unui tânăr, de 20 ani, din Bistrița, care se afla în autoturism în calitate de pasager, țigarete despre care există suspiciunea că ar proveni din activități de contrabandă. Țigaretele au fost predate Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, care a dispus confiscarea acestora, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă", se arată în comunicatul IPJ BN. 

*** 

În perioada 14-15 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, a contrabandei și a comerțului ilicit.

În urma controalelor și a verificărilor de specialitate efectuate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, conform Legii 12/1990 – privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare totală de 20 000 lei și a fost confiscat numerar în sumă de 235 lei.

 

 

 

 

     

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]