Tânărul împuşcat de poliţist va fi înmormântat astăzi. Durerea familiei este cu atât mai mare cu cât a fost singurul copil

Ionuţ Petraşc, tânărul care a fost împuşcat mortal de un poliţist, după ce acesta fusese atacat, va fi înmormântat astăzi. Durerea familiei este cu atât mai mare cu cât a fost singurul copil, iar părinţii se văd nevoiţi să-l îngroape la doar 22 de ani. Ionuţ Petraşc a avut şi preocupări mai „blânde” înainte de a se apuca de lovirea oamenilor legii, el fiind dansator la Ansamblul „Cununa Someşană”.
Vineri seara, Ionuţ Petraşc a provocat un scandal cu vecinul său, spărgându-i un geam şi atacându-l cu o rangă de fier. Soţia victimei a sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj al poliţiei din Sângeorz Băi. Unul dintre poliţişti a încercat să-l imobilizeze, dar a fost lovit în cap cu o bâtă de lemn. Colegul poliţistului a folosit pistolul, a tras focuri de avertisment şi apoi văzând că Ionuţ se apropie şi încearcă să-l strângă de gât, a tras înspre tânăr. Un glonţ l-a nimerit în abdomen, acesta fiindu-i fatal.
Ionuţ Petraşc a mai fost cercetat de două ori după ce, pe fondul consumului de alcool, a făcut scandal şi a bătut un angajat al primăriei din localitate şi un poliţist din oraş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5