Tania Plăian și Ioana Sîngeorzan, medalii de bronz la dublu mixt, la Campionatele Balcanice de tenis de masă!

Tania Plăian și Ioana Sîngeorzan, sportive legitimate la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, componente ale lotului național al României, au urcat pe treapta a treia a podiumului Campionatelor Balcanice de Seniori la tenis de masă.
Tania Plăian a jucat alături de Cristian Chiriță de la CSM Constanța, în timp ce Ioana Sângeorzan a concurat alături de Alexandru Manole - CS Rapid București.
Perechea Plaian-Chiriță a pierdut în semifinala împotriva echipei din Turcia formată din Ibrahim Gunduz si Ece Harac, care s-a impus cu 3-0 și mai apoi a câștigat competiția. La rândul lor, Ioana și Alexandru au fost învinși de Djilas Nemanja și Bezeg Reka (Serbia), care au câștigat cu scorul de 3-2.

Potrivit CS Gloria 2018 BN, fetele noastre sunt calificate în semifinale în proba de simplu programată azi, dar și în semifinala la dublu fete. Tania joacă mâine împotriva sportivei Ylmaz Ozge – Turcia, iar Ioana o întâlnește pe Camelia Mitrofan – România. La dublu fete, Tania Plaian și Ioana Sîngeorzan joacă semifinala împotriva reprezentantelor Turciei - Ozge Yilmaz/ Ece Harac.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5