Tenis de masă! Ioana Sîngeorzan, campioană balcanică! Tania Plăian - vicecampioană balcanică!

Ioana Sîngeorzan și Tania Plăian - sportivele Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud și ale României - au jucat astăzi finala probei de simplu. S-au calificat în ultimul act al competiției, după ce le-au învins pe Camelia Mitrofan respectiv Ozge Yilmaz. În finală, Ioana s-a impus cu scorul de 4-1 și a devenit noua campioană balcanică de seniori. La rândul sau, Tania este de astăzi vicecampioană balcanică, anunță CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, pe pagina de facebook.
Fetele noastre au urcat împreună pe podiumul balcanic și au demonstrat încă o dată că tenisul de masă românesc și cel bistrițean este unul de calitate.
Ioana Sîngeorzan, campioană balcanică de seniori: “Sunt foarte fericită că am câștigat primul meu titlu important la seniori, în proba de simplu. Sunt conștientă că trecerea de la juniorat la seniori nu este ușoară și de aceea voi munci la fel de mult și intens pentru a-mi atinge obiectivele. Mulțumesc tuturor pentru susținere, contează mult pentru mine.”
La dublu feminin, Ioana si Tania au facut pereche. Au fost învinse în semifinala competiției de reprezentantele Turciei Ozge Yilmaz și Ece Harac.
Campionatele Balcanice de Seniori au loc în Albena, Bulgaria.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5