Târgul de Crăciun se deschide de... Moş Nicolae. Paula Seling, în recital de Revelion

Cea de a patra ediţie a Târgului de Crăciun, de la Bistriţa, se va deschide duminică, 6 decembrie, de la ora 17, a anunţat primarul Ovidiu Creţu, în cadrul unei conferinţe de presă. Tot atunci va fi aprins şi iluminatul festiv, cu câteva surprize pe Pietonalul bistriţean.
 
Acesta s-a arătat mulţumit de modul în care au evoluat lucrurile, fiind deja concurenţă pentru cele 30 de căsuţe puse la dispoziţia meşteşugarilor şi producătorilor de către municipalitate.   
 
„Sunt foarte mulţumit de modul cum se prezintă auspiciile pentru Târgul de Crăciun de anul acesta. Am reuşit, într-o perioadă de patru ani, asta este a patra ediţie, să stabilizăm un Târg de Crăciun în Bistriţa care ţine de la Moş Nicolae până la Revelion. Nu este un lucru puţin. Credeam că ne va lua mai mult, însă deja, la ora actuală, pentru cele 30 de căsuţe pe care le avem, este concurenţă. Asta înseamnă că într-un viitor apropiat, anul viitor, peste doi-trei ani, vom avea suficiente solicitări, astfel încât să stabilim o taxă corectă pentru cei care vor să închirieze o căsuţă.  (...)  Putem să ajungem să avem şi la Bistriţa un Târg de Crăciun  ca cel din Nurnberg, care este cel mai mare târg din Europa”, a precizat edilul municipiului.
 
Potrivit acestuia, trei-patru căsuţe vor fi destinate alimentaţiei publice şi, în plus, va fi şi o terasă cu produse tradiţionale. În fiecare zi, de la ora 17, pe scena amplasată în faţa bradului, vor avea loc concerte de colinde în cadrul programului „Rădăcinile eternităţii”, cu ansambluri din Bistriţa, dar şi din judeţ.
 
 
La concertul de Revelion, cap de afiş va fi Paula Seling, cu care a fost semnat deja un contract, alte două trupe urmând să preceadă şi să urmeze recitalului artistei. 

Comentarii

26/11/15 11:47
Vizitator

Insiruirea chioscurilor pe spatiul verde din jurul Bisericii evanghelice este o idee tembela a primarului Cretu. Pe langa aspectul inestetic de bazar oriental, parculetul este amenintat cu distrugerea gazonului. De aceea, gruparea chioscurilor trebuia facuta intr-un perimetru mai compact, ca de exemplu pe laturile perimetrale din Piata Mica unde sa ramana in permanenta pentru targuri de produse traditionale, iar pietonalul sa ramana mai liber pentru a putea fi impodobit cum se cuvine pentru sarbatorile de iarna.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5