Revelion luminat de artificii ! Bistriţenii au închinat cu bucurie alături de Paula Seling, preşedintele Radu Moldovan şi primarul Ovidiu Creţu

"La multi ani Bistrita, la multi ani dragi prieteni! Atmosfera incendiara pe pietonal in aceasta seara! Mulțumim miilor de oameni care au venit sa petrecem impreuna seara dintre ani! Bun venit 2016!" este mesajul transmis de preşedintele consiliului judeţean, Radu Moldovan.
Mii de bistriţeni s-au aflat în centrul Bistriţei pentru a intra în noul an alături de Paula Seling, care s-a dovedit a fi o cireaşă de pe tort plăcută de public, DJ/MC Dorel,Gabriel Cociș și trupa Statuar.
Preşedintele CJ, Radu Moldovan, alături de primarul Ovidiu Creţu au cântat la mulţi ani şi au închinat un pahar de şampanie cu bistriţenii şi artiştii care ne-au încântat. Focurile de artificii au luminat oraşul reşedinţă de judeţ mai bine de 15 minute. Un revelion ce devine tradiţie, iubit de bistriţeni, care iată, precum în marile oraşe europene se bucură împreună în noaptea dintre ani.
Artificii au fost nu doar la Bistriţa, ci şi în Năsăud sau chiar în comune din judeţ. La mulţi ani dragi locuitori ai judeţului Bistriţa-Năsăud ! La mulţi ani, dragi cititori. Suntem împreună de 26 de ani !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5