Târgul de viitor: 24 de universități, școli postliceale și companii importante își prezintă oferta în fața absolvenților bistrițeni

O nouă ediție a "Târgului de viitor", organizat de POV21, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, și-a deschis larg porțile. Timp de două zile, tinerii aflați în căutarea propriei vocații pot să se întâlnească cu reprezentanții a 24 de universități, instituții de învățământ, companii pentru a-și face o idee despre ... viitorul lor.
La deschiderea evenimentului, Gavrilă Urs, reprezentantul POV21, a menționat că acest proiect este adresat cu precădere elevilor de liceu din clasele terminale ale învățământului teoretic și profesional, dar și companiilor din județul Bistrița-Năsăud care doresc să recruteze tineri. Alături de organizatori au fost vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud - Camelia Tabără, prefectul Teofil Cioarbă, inspectorul școlar general Cristi Nicula, deputatul Robert Sighiartău, senatorul Ovidiu Florian, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița - Gabriel Lazany, care le-au recomndat tinerilor să fie curioși, să-și descopere potențialul, să-și urmeze calea.
Profesori universitari, decani și prodecani ai universităților din întreaga țară, dar și din Bistrița, dar și directori ai școlilor postliceale sau manageri ai unor companii le vor răspunde tinerilor la toate întrebările pe care le au și vor încerca să îi convingă să aleagă instituția de învățământ sau firma pe care o reprezintă. La această ediție a fost prezentă și Universitatea din Cernăuți, care încearcă să readucă acasă, la studii, pe tinerii ucrainieni, oferta de studii fiind doar în limba ucraineană.
Târgul de viitor are ca sponsor principal Stewo. Inițiativei i s-au alăturat și companiile Teraplast și BRD Group Societe Generale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5