Taxă specială de salubrizare pentru năsăudenii care nu au încheiat contracte cu Vitalia

Legislativul local năsăudean, întrunit în şedinţă lunară ordinară, a aprobat instituirea taxei speciale de salubrizare pentru activitatea de precolectare, colectare şi transport a deşeurilor pentru toate persoanele juridice şi fizice care au domiciliu, reşedinţa, sediul sau punctul de lucru în oraşul Năsăud şi nu au încheiat contracte cu operatorul serviciului de salubritate Vitalia direct sau prin asociaţiile de proprietari.
Cuantumul taxei de salubrizare în cazul persoanelor fizice este de 3,5 lei/persoană/lună, inclusiv TVA, iar în cazul persoanelor juridice de 84,02 lei/mc, inclusiv TVA.
Calculul taxei speciale se face de Biroul Impozite şi Taxe Locale pe baza evidenţelor ţinute la zi împreună cu operatorul serviciului de salubritate, ca şi stabilirea, impunerea, constatarea şi încasarea taxei speciale de salubrizare. Până la sfârşitul lunii aprilie, toţi cetăţenii trebuie să încheie aceste contracte cu operatorul serviciului de salubritate, în caz contrar vor fi obligaţi la plata taxei speciale sau chiar la amendă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5