Ţigări din contrabandă, de peste 200.000 lei, confiscate de poliţişti

Poliţiştii bistriţeni au depistat, în trafic, un tânăr care transporta, fără documente legale, 430.000 de ţigarete de provenienţă Ucraina, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

"La data de 25 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au oprit în trafic, pe raza localităţii Salva, o autoutilitară condusă de către un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Bistra, judeţul Maramureş, despre care existau suspiciuni că ar fi transportat ţigarete de contrabandă. În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii au descoperit în habitaclul acesteia 430.000 de ţigarete, de provenienţă Ucraina, fără documente legale şi despre care existau indicii că ar fi fost introduse în România prin alte locuri decât cele supuse controlului vamal.
Valoarea de piaţă a ţigaretelor descoperite a fost estimată la aproximativ 215.000 de lei", se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5