Ţintean, despre Mişcarea Populară: Nu se va face pentru Oltean, Berceanu, ci pentru tinerii lui Băsescu

Deputatul PNL Ioan Ţintean a declarat că mult discutata Mişcare Populară nu se va înfiinţa pentru greii PDL-ului, ci pentru un grup de tineri, care au rolul să facă un partid spălat, primenit, cu care preşedintele Traian Băsescu să vină în faţa electoratului.

,,Dacă se va face Mişcarea Populară, ea nu se va face nici pentru Berceanu, Blaga, nici pentru Videanu, nici pentru Oltean, nici pentru toţi cei care sunt de 20 de ani în fruntea PDL-ului, ci se va face pentru un grup de tineri, care au rolul să facă un partid spălat, primenit, cu care Băsescu să vină în faţa electoratului.

Aşa că bucuria acestora, oarecum aş asemui cu bucuria directorilor din 1989-1990, care se bucurau că a picat comunismul, şi după două zile, aproape toţi au fost măturaţi din fruntea întreprinderilor, ca fiind directori comunişti, şi au venit alţi directori, cu mentalităţi noi.

Cam aşa ceva se întâmplă şi în Mişcarea Populară, dacă se va face, pentru că mie nu îmi este clar cu cine se va face”, a declarat deputatul PNL.

Ţintean a mai spus că în ultima vreme Puterea face tot soiul de mişcări în disperarea de a reduce scăderea drastică din sondaje.

,,Este vorba şi despre Mişcarea Populară. Această Mişcare Populară care îi entuziasmează pe mulţi din liderii PDL nu se va face în folosul lor”, a subliniat preşedintele PNL B-N.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5