Toamna Aurie în Târgul de bunuri de larg consum, la Bistriţa

Timp de cinci zile, în perioada 26-30 octombrie a.c., bistriţenii şi nu numai, sunt provocaţi şi invitaţi să viziteze, să cumpere şi să se aprovizioneze de la „Târgul de bunuri de larg consum”, deschis sub sigla „Expo Bistriţa – Toamna Aurie”, la Teatrul de vară din Piaţa Centrală Bistriţa.
Organizatorul acestui eveniment este C.C.I. Bistriţa-Năsăud în parteneriat cu Primăria Bistriţa, unde participă un număr important de firme, din care 6 firme sunt din Bistriţa şi judeţ.
Activitatea a fost deschisă de către preşedintele C.C.I. B-N, Vasile Bar, care a felicitat firmele participante şi speră ca Primăria Bistriţa să instaleze cortul şi pentru anul 2017, fiind locaţia cea mai bună pentru organizarea unui asemenea târg.
Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Ovidiu Frenţ, a apreciat activitatea desfăşurată de C.C.I. B-N, felicitând firmele participante din municipiu şi judeţ, sperând ca numărul lor să crească la următoarea ediţie, iar vânzările să se ridice la nivelul aşteptărilor.
Viceprimarul Bistriţei, Cristian Niculae, a susţinut ideea de a se organiza în această locaţie şi următorul târg, va susţine ideea de a găsi o formulă cât mai bună şi eficace.
Bistriţenii sunt aşteptaţi, în această „Toamnă aurie”,cu bunuri de larg consum din domeniul încălţăminte, îmbrăcăminte, produse naturiste, cadouri, flori, plante ornamentale, pomi fructiferi şi produse tradiţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5