Toamna se numără absolvenţii angajaţi! Vino la Bursă, în 20 octombrie!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud va organiza, în data de 20 octombrie, la sediul instituţiei, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, eveniment la care sunt invitaţi să participe toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante disponibile în judeţ.

“Bursa locurilor de munca pentru absolvenţi” reprezintă primul contact al tinerilor cu piaţa muncii, cu oferta locurilor de muncă vacante şi nu în ultimul rând, cu posibilitatea de reorientare profesională spre o ocupaţie nouă, cu şanse mai mari de angajare.

"Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa institutiei noastre deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane. De asemenea, reamintim că absolvenţii care se angajează cu normă întreagă, în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Bistriţa - Năsăud, pot beneficia de prima de încadrare și primele de mobilitate.

În vederea participării la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolvenţi , angajatorii pot transmite pană la data de 19.10.2017 oferta de locuri de muncă vacante, date de contact: tel. 0263 – 236 295, fax. 0263 – 236296, e-mail: [email protected]", informează directorul executiv Otilia Râpan de la AJOFM BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5