Topul Judeţean al Firmelor

Ediţia 2010

Joi, 7 octombrie, s-a desfăşurat, sub deviza „Împreună pentru afacerea ta”, „TOPUL JUDEŢEAN AL FIRMELOR” – ediţia 2010, manifestare tradiţională organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud. În ambianţa oferită de Restaurantul „Coroana de Aur” din Bistriţa au avut loc Festivitatea de decernare a diplomelor şi Balul Oamenilor de Afaceri.

Cea de-a XVII-a ediţie a Topului firmelor din judeţul Bistriţa-Năsăud se constituie ca un eveniment de referinţă pentru comunitatea de afaceri din judeţul nostru – s-a adresat preşedintele Camerei de Comerţ, dl. Vasile Bar, reprezentanţilor societăţilor comerciale evidenţiate în ediţia din acest an a Topului Firmelor, felicitându-i în numele Colegiului de Conducere al Camerei.

Poziţionarea în clasament acordă firmelor un certificat de bune practici în afaceri, recunoscut atât pe plan regional, naţional, cât şi internaţional – a evidenţiat preşedintele Vasile Bar.

În ediţia din acest an, pe baza datelor de bilanţ depus pentru anul 2009, au fost clasificate în Topul Judeţean al Firmelor un număr de 185 de societăţi comerciale pe şase domenii mari de activitate: Cercetare - Dezvoltare şi High-Tech; Industrie; Agricultură, Pescuit, Piscicultură; Construcţii; Servicii; Comerţ, Turism, domenii care se împart, la rândul lor, pe grupe de activitate şi pe clase de mărime: microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari şi întreprinderi foarte mari.

Festivităţii de înmânare a diplomelor i-a urmat Balul Oamenilor de Afaceri, atmosfera de relaxare şi bună dispoziţie fiind întregită, ca de fiecare dată, de programul artistic-muzical susţinut de formaţia de muzică uşoară „Incognito” Bistriţa, solistele Alina Sorescu – muzică uşoară şi Anuţa Motofelea – muzică populară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5