Tragedie la Maieru ! Minor în stop cardiorespirator, transportat de elicopterul SMURD, intubat, la o clinica de specialitate din Cluj-Napoca

Echipaje SMURD de prim ajutor și terapie intensivă mobilă SMURD acordă asistență medicală unui minor, la Maieru. Din primele informații, victima este în stare de inconștiență.
Update: Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Interventie Sangeorz Bai a găsit copilul în vârstă de aproximativ 12 ani in stop cardiorespirator. După aplicarea protocolului de resuscitare, organismul copilului a răspuns manevrelor aplicate (după aproximativ 17 minute). Sub coordonarea medicului care încadrează echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, paramedicii sangeorzeni au trecut la stabilizare, pana la sosirea echipajului cu medic.

Împreună au predat copilul elicopterului SMURD de la Baza Aeromedicala Jibou care a aterizat pe terenul de fotbal din Maieru.

Copilul a fost transportat intubat la o clinica de specialitate din municipiul Cluj-Napoca.
Update poliție: În această după-masă, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit la un eveniment semnalat în localitatea Maieru.
Din primele verificări s-a constatat că un minor în vârsta de 11 ani, în timp ce se afla la domiciliu ar fi încercat să se sinucidă, fiind găsit la scurt timp de membrii familiei.
Minorul a fost găsit în stare de inconștiență de către echipajul medical care a intervenit, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Polițiștii desfășoară cercetări cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să documenteze fapta.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5