Tragedie ! Un copil căutat de zeci de rodneni, găsit decedat într-o fosă septică

La data de 16 iunie a.c., poliţia a fost sesizată despre dispariţia unui minor, în vârstă de 1 an şi 4 luni, din curtea unui imobil situat pe raza localităţii Rodna, unde acesta ar fi fost lăsat nesupravegheat.
Astfel, sub stricta şi atenta coordonare a conducerii IPJ Bistriţa Năsăud, precum şi a şefilor Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei oraş Sîngeorz-Băi şi Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Sîngeorz-Băi, a fost constituită echipa operativă complexă a inspectoratului, în vederea căutării şi depistării minorului şi pentru efectuarea cercetării la faţa locului.
Totodată, au fost solicitate forţe suplimentare din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa , efectuându-se scotociri pe malul Râului Someş şi pe calea ferată din proximitatea locuinţei, precum şi conduceri în teren a câinilor de urmă ai Jandarmeriei.
De asemenea, a fost solicitat sprijinul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Cluj şi Mureş pentru efectuarea de căutări cu ajutorul câinilor de urmă şi cadavre.
În urma investigaţiilor efectuate şi a folosirii unei autospeciale pentru vidanjarea canalului colector a fosei septice din curtea imobilului de unde a fost semnalată dispariţia minorului, acesta a fost găsit decedat.
Cadavrul minorului a fost transportat la Secţia Prosectură a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea efectuării necropsiei.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5