Traian Ogâgău: NICI la Hebe și NICI într-o altă parte nu se pune problema de a se înființa alte centre de carantină DEOCAMDATĂ!

Traian Ogâgău, primarul oraşului staţiune Sângeorz -Băi, a transmis un mesaj pe pagina sa de facebook în care precizează că, deocamdată, nu s-a pus problema ca hotelul Hebe să se transforme într-un centru de carantină.

"Dragii mei sângeorzeni. Mă văd nevoit să fac o nouă dezmințire datorită zvonurilor ce apar în spațiul public, cum că urmează să vină la HEBE alți semeni de-ai noștri în CARANTINĂ.

NICI la Hebe și NICI într-o altă parte nu se pune problema de a se înființa alte centre de carantină DEOCAMDATĂ .
La tabere lucrurile sunt în regulă și sub control, copilașii sunt bine, părinții la fel, au toate necesare, au primit din partea unor sângeorzeni binevoitori hăinuțe, jucării, etc... și le mulțumesc în numele lor.

Doamne ferește, dacă va fi nevoie, aceste lucruri se discută în cu totul altă parte, nu depinde de noi dacă vrem sau nu, noi doar ne conformăm și trebuie să ne implicăm în astfel de momente cu toții.

Astfel de centre s-au deschis și se vor mai deschide în toată țara dacă situația o impune, asta să ne fie foarte clar.

Așadar, fac din nou apel la CALM ȘI SOLIDARITATE față de semenii noștri și nu uitați, cuvintele de bază în această perioadă sunt STAU ÎN CASĂ PENTRU CĂ-MI PASĂ, simplu!

Rog distribuiți.
Dumnezeu să ne dea sănătate și înțelepciune!", a scrris primarul Ogâgău.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5