Trei “peşti” din Petru Rareş, reţinuţi pentru trafic de minori şi proxenetism

Trei persoane din Petru Rareş – L.T. (58 ani), L.E. (49 ani) şi C.O. (24 ani) – au fost reţinute pentru o perioadă de 24 ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.
Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud s-a sesizat încă din 22 iunie 2009 cu privire la aceste fapte.. “În urma desfăşurării activităţilor specifice de către lucrătorii serviciului, s-a stabilit că cei trei au recrutat în perioada 2006 -2012 mai multe tinere, unele dintre ele minore, inducându-le în eroare cu privire la activităţile ce urmează a le desfăşura, le-au întocmit actele necesare în vederea plecării din ţară, după care le-au transportat în Italia, unde le-au obligat să se prostitueze în folosul lor”, se arată în datele ztransmise de SCCO Bistriţa-Năsăud.
Marţi, poliţiştii din cadrul S.C.C.O. Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, în baza autorizaţiei de percheziţie emisă de Tribunalul Bistriţa-Năsăud, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa celor trei din comuna Petru-Rareş, ocazie cu care au fost puse în executare trei mandate de aducere pe numele acestora.
În urma audierilor efectuate de către procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, acesta a luat măsura reţinerii. Cercetările continuă în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5