În ultimii doi ani, doar un Jaguar şi un Porsche au fost înmatriculate în Bistriţa-Năsăud

În perioada 2010-2011, un judeţul nostru au fost înmatriculate doar două automobile de lux. În fapt, doi bistriţeni cu dare de mână şi-au achiziţionat câte un autoturism premium de la brandurile de lux Jaguar şi Porsche.
La nivel naţional, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), centralizate de jurnaliştii de la Gândul. info, în ultimii doi ani, românii au achiziţionat 815 maşini de lux de la Aston Martin, Bentley, Cadillac, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Maserati, Maybach, Porsche şi Rolls Royce. Preţul unui astfel de autoturism poate varia între 100.000 de euro şi 500.000 de euro.
Cele mai multe autoturisme premium au fost înmatriculate în Capitală, respectiv 581 în perioada 2010-2011. În topul judeţelor cu cele mai multe maşini de lux înmatriculate în ultimii doi ani se mai regăsesc judeţele Ilfov (28), Constanţa (22), Cluj (20), Timiş (12), Prahova (12), Bihor (10) şi Argeş (10), adică zone unde se fac bani. În schimb, în judeţul Neamţ nu s-a cumpărat niciun automobil de lux în ultimii doi ani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]