Laser

Un adevărat „tsunami solar” vine, a venit, va veni în 2012-2013 spre pământ!

Duminică a avut loc o uriaşă explozie solară ce face parte din maximul activităţii soarelui, ce are loc o dată la câteva sute de mii de ani!

„Furtuna solară” are de parcurs 150 de milioane de km şi a lovit pământul, în noaptea de marţi spre miercuri, afectându-i câmpul magnetic, după cum afirmă oamenii de ştiinţă! Explozia pe suprafaţa soarelui, responsabil cu bombardamentul cu ultraviolete şi caniculă prelungită, disconfort termic şi magnetic al vieţuitoarelor, inclusiv al oamenilor, a avut loc pe o arie egală cu cea a suprafeţei pământului, imaginile captate de telescoapele terriene semănând cu un uriaş cosmic foc de artificii, înregistrat de mai mulţi sateliţi, cum ar fi SDO de la NASA?

Oamenii de ştiinţă ne avertizează că această undă uriaşă solară poartă cu ea şi gaze ce pot afecta câmpul magnetic al Terrei. Furtuna solară, unica din zilele noastre, ar putea distruge sateliţii pământeni şi ar putea întrerupe în sistemul global comunicaţiile şi aprovizionarea cu energie electrică, plus mult discutata încălzire globală!

NASA a anunţat că pământul va fi lovit în anul 2012 sau 2013 de o nouă explozie solară, mai puternică, un adevărat „tsunami solar”, când soarele va atinge maximul activităţii sale, fenomen ce se produce o dată la sute de mii de ani. Să fie aceasta începutul apocalipsei din 2012, prevestită astronomic de vechii mayaşi?!

NASA a avertizat că dacă nu se iau măsuri ştiinţifice de prevenire a efectelor activităţii maxime a soarelui, se vor produce schimbări în magnetismul şi ADN-ul vieţuitoarelor şi a omului, mutaţii genetice, perturbarea dispozitivelor de comunicare, a transportului aerian, a sistemului bancar şi a tot ceea ce este electronic! Fiecare stat al republicii Terra va trebui să ia măsuri de prevenire a efectelor furtunii solare!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5