Un al doilea Club Rotary în Bistriţa

Azi, la Centrul Municipal de Cultură “George Coşbuc”, are loc ceremonia de chartare a Clubului Rotary “Bistriţa Nosa”, care este al doilea Club Rotary din Bistriţa. Clubul are un număr de 32 de membri fondatori, persoane care sunt lideri de afaceri în diferite profesori, dornici ca împreună să ofere servicii comunităţii, prin aplicarea de standarde etice înalte în toate situaţiile, sprijinind idealurile de pace şi bunăvoinţă.

Primul Club Rotary în România a fost înfiinţat în anul 1929. Începând cu anii dictaturii carliste, rotarienii au fost obligaţi să-şi întrerupă activitatea, situaţie care s-a menţinut şi în perioada regimului comunist. În 1992, Clubul Rotary a fost refondat în România, cu sprijinul rotarienilor europeni care păstrau legăturile neoficiale cu persoane din România.

La nivel internaţional există Fundaţia Rotary International, prin care se realizează marile proiecte la scară mondială, având ca scop o îmbunătăţire a vieţii şu demnităţii umane.

Toţi cei interesaţi să afle mai multe informaţii ale Clubului Rotary sunt aşteptaţi la conferinţa de presă, care va avea loc la ora 15,00 la Centrul Municipal de Cultură “George Coşbuc”, iar de la ora 16,00 va urma festivitatea de chartare a Clubului Rotary “Bistriţa Nosa”, urmată de un program artistic.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5