Rotary Friendship Exchange intre Districtele: Rotary International 7430 USA Pennsylvania și 2241 România și Republica Moldova

Prima etapa din cadrul Programului Rotary Friendship Exchange dintre Districtele Rotary International 7430 USA și 2241 România și Republica Moldova în anul rotarian 2016/2017, a debutat la Bistrita in perioada 29.08.2016 – 01.09.2016.
Clubul Rotary Bistrita NOSA a primit echipa Districtului 7430 USA formata din Cindy si Chris Hornaman, Alicia Ruiz-Orbin si Michael Orbin, Gary Rohrbach si Dee Eng, Mike si Carolyn Epperly, Linda si Bob McCrillis, Jim Palmquist si Michael Seidner, a fost asteptata la Aeroportul din Cluj Napoca de catre familiile gazda in 29.08.2016. delegatia americana a fost gazduita de catre familii de rotarieni din cadrul Clubului Rotary Bistrita NOSA.
Programul a inclus: cina comuna de bun venit, deplasare la Manastirea Sucevita, vizita la Muzeul Etnografic ”Ioan Grămadă”, vizita la Hotel Castel Dracula de la Piatra Fantanele, intalnire cu Primarul municiupiului Bistrita, vizitarea orasului Bistrita, vizita la Muzeul judetean Bistrita Nasaud, vizita la aerodromul Bistrita, iar in ultima seara, o Intalnire Saptamanala a Clubului Rotary Bistrita Nosa in cadrul careia au participat si vizitatorii din USA.
In aceste zile, vizitatorii americani au descoperit in mod direct cultura noastra si au ramasi placut impresionati de activitatea rotariana intensa a Clubului Rotary Bistrita NOSA.
Le-au fost prezentate proiectele si actiunile Clubului Rotary Bistrita Nosa, americanii fiind placuti impresionati de multiplele realizari in doar 9 ani de activitate.
De asemenea, echipa americana, a facut o prezentare a Districtului Rotary 7430 Pennsylvania, iar Cindy Hornaman – Guvernatorul Nominalizat al Districtului Rotary 7430 a asigurat Clubul Rotary Bistrita Nosa de sustinerea in viitoarele proiecte.
In data de 01.09.2016, delegatii americani impreuna cu membrii ai Clubului Rotary Bistrita NOSA s-au intalnit la Dej, cu membrii ai Clubului Rotary din aceasta localitate si cu membrii ai Clubului Rotary Cluj Napoca Transilvania. Dupa o cina comuna, delegatia americana impreuna cu membrii Clubului Rotary Cluj Napoca Transilvania s-au deplasat la Cluj Napoca, unde vor petrece 3 zile impreuna cu rotarienii clujeni.
De la Cluj Napoca, echipa Districtului Rotary 7430 Pennsylvania va mai vizita localitatea Buzias si Alexandria, unde se va intalni cu rotarienii din aceste localitati.
In perioada 01.05.2017 – 13.05.2017, o echipa a Districtului 2241 Romania – Republica Moldova va vizita Districtul 7430 Pennsylvania.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5