Un bărbat din Bistriţa, care şi-ar fi agresat soţia şi ar fi legat-o pentru a recunoaşte anumite lucruri, reținut în urma unor percheziții

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bistrița au dispus miercuri reținerea unui bărbat de 38 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. Totodată, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară la imobilele utilizate de către acesta.
"Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul și-ar fi agresat fizic soția, iar în urma unor discuții contradictorii ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, legând-o, cu scopul de o determina să recunoască anumite aspecte. În urma perchezițiilor efectuate ieri, 22 martie, polițiștii au descoperit și ridicat bunuri care ar fi fost folosite la comiterea faptelor. Față de bărbat, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere arestare preventivă", se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5