Un bătrân a ars de viu în incendiul de marţi dimineaţă de la Suplai, comuna Zagra

Un incendiu devastator a fost anunţat marţi dimineaţă în jurul orei 2.30 în satul Suplai, comuna Zagra. Potrivit ISU BN, ambele imobile erau construite din lemn, foarte aproape unul de celălalt. În momentul când echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, flăcările se manifestau violent, cuprinzând în totalitate prima casă. Trei echipaje de pompieri de la Secţia Năsăud au acţionat cu două autospeciale de stingere, la Suplai fiind prezentă şi o ambulanţă SMURD B2 dar şi voluntarii de la SVSU Zagra. Lichidarea incendiului a durat câteva ore bune, spre dimineaţă, acesta fiind lichidat, pompierii trecând la îndepărtarea elementelor de construcţie care erau în pericol de prăbuşire.

În imobilul ars în totalitate, echipele de intervenţie au descoperit cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 69 de ani.

Din primele cercetări reiese faptul că o posibilă cauză a incendiului ar fi coşul de fum din tablă şi amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile. În casa de lângă imobilul ars în întregime, locuiau până la izbucnirea incendiului o familie cu trei copii şi, care s-a autoevacuat. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5