Un năsăudean vrea să intre în Cartea Recordurilor. Echipa Guiness Book va fi, în octombrie, în România ! Fiţi şi voi alături de el !

După ce Năsăudul a intrat în Cartea Recordurilor cu două recorduri mondiale, acreditate oficial de Guinness World Record cel mai mare număr de oameni care poartă simultan portul tradițional românesc (9506 persoane) şi cel mai mare dans popular românesc, realizat în sincron de 9506 oameni( Roata de la Runc), o altă iniţiativă porneşte tot de pe aceste meleaguri. Directorul Editurii Şcoala Ardeleană, George Vasile Dâncu ( de loc tot din Runc), a făcut demersurile pentru ca echipa Guiness Book să fie prezentă în octombrie la Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT), ce sărbătorește Centenarul Marii Uniri printr-un eveniment inedit: Marea Lectură.
“Sâmbătă, 6 octombrie 2018, ora 10.00, cărțile vor prinde glas în Piața Unirii din Cluj-Napoca: așteptăm 10.000 de cititori să ni se alăture într-o tentativă oficială de intrare în GUINNESS WORLD RECORDS™. Un adjudecător al GUINNESS WORLD RECORDS va fi alături de noi pentru a verifica momentul în care Clujul ar putea obține noul titlu GUINNESS WORLD RECORDS la secțiunea „Most people in a reading relay”. Vă invităm, așadar, să punem încă o dată Clujul pe harta lumii și să-l transformăm într-un Oraș al Cărților și al Cititorilor” transmit organizatorii ! Haideţi să fim şi noi alături de ei !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5