Un nou proiect pentru Spitalul Județean, prin fonduri europene!

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, ec. Gabriel Lazany, anunță un nou proiect de modernizare a unității spitalicești.
"Pregătim un nou proiect de modernizare a spitalului județean. Da, tot pe fonduri europene nerambursabile. Da, tot în colaborare cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud", transmite ec. Gabriel Lazany.

Imaginnile prezentate arată o nouă față a Spitalului Județean, probabil în urma unui proiect amplu de eficientizare energetică.
De altfel, la Spitalul Județean de Urgență sunt în implementare investiții majoare precum extinderea, modernizarea și dotarea Unității de Primiri Urgențe, , eficientizarea energetică la secțiile de pe Str. Alba Iulia și str, Ghinzii, din fonduri europene, amenajarea heliportului, extinderea spitalului prin construirea unui nou pavilion și implicit extinderea specialităților, construirea Centrului de Radioterapie și lista ar putea continua.

De asemenea, sunt făcute dotari importante în echipamente și aparatură medicală prin proiectul de Creșterea capacității Spitalului Judeţean de Urgență Bistriţa de gestionare a crizei sanitare COVID-19, care însumează aproximativ 8 milioane de euro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5