Primele imagini din zona de triaj de la Unitatea de Primiri Urgenţe! Managerul Gabriel Lazany: Mergem înainte!

"Noul UPU, zona de triaj. Mergem înainte!", a postat ec. Gabriel Lazany, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Oricum, se fac pași importanți spre finalizarea lucrărilor la cea mai modernă Unitate de Primiri Urgențe din țară, după cum dau asigurări autorităţile judeţene.

Proiectul “U.P.U.-S.M.U.R.D. - Spitalul Judeţean de Urgență Bistriţa - reabilitare, modernizare, extindere și dotare” este finanțat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, valoarea contractului fiind de 9.276.325,18 lei (aprox. 2 milioane euro). Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea calității și eficienței serviciilor spitalicești de urgență din județul Bistrița-Năsăud prin reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe (UPU-SMURD) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Prin îndeplinirea acestui obiectiv, va rezulta o suprafață reabilitată/modernizată /extinsă de 1.414 mp.

Constructor este asocierea dintre DEPISTO STAR S.R.L. asociat cu un procent de 96,05% (lucrări construcții, instalații interioare: electrice, sanitare, HVAC, PSI), cu sediul în Gheorghieni, jud. Harghita şi GB INDCO S.R.L asociat cu un procent de 3,95% (instalații de fluide medicale), cu sediul în București.

Comentarii

12/08/21 21:32
Votantul

Clar !!De al nostru din Harghita!!De ce oare??Lazani stie !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5