Președintele Radu Moldovan: Construcția celei mai moderne Unități de Primiri Urgențe din țară este tot mai aproape de final!

Construcția celei mai moderne Unități de Primiri Urgențe din țară este tot mai aproape de final. Pardoseala din rășini epoxidice tocmai a acoperit parterul, iar la etaje, lucrările sunt în plin maraton.
Continuăm munca, alături de colegii de la Spital, în curând, UPU SMURD intrând în casă nouă.
Proiectul “U.P.U.-S.M.U.R.D. - Spitalul Judeţean de Urgență Bistriţa - reabilitare, modernizare, extindere și dotare” este finanțat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, valoarea contractului fiind de 9.276.325,18 lei (aprox. 2 milioane euro). Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea calității și eficienței serviciilor spitalicești de urgență din județul Bistrița-Năsăud prin reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe (UPU-SMURD) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Prin îndeplinirea acestui obiectiv, va rezulta o suprafață reabilitată/modernizată /extinsă de 1.414 mp.

Constructor este asocierea dintre DEPISTO STAR S.R.L. asociat cu un procent de 96,05% (lucrări construcții, instalații interioare: electrice, sanitare, HVAC, PSI), cu sediul în Gheorghieni, jud. Harghita şi GB INDCO S.R.L asociat cu un procent de 3,95% (instalații de fluide medicale), cu sediul în București.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5