Un pas spre digitalizarea turismului din Bistrița! Orașul are Questo- aplicația care deschide Lada cu Zestre

Bistrița are Questo! Aplicația  care te scoate din casă și te îndeamnă să descoperi comorile asunse în #LadaCuZestre a Bistriței.

Este gratuită și foarte simplu de utilizat, direct de pe telefonul tău: http://onelink.to/questo .

Mulțumesc Claudiu Petria și echipei tale, pentru digitaliarea turismului din Bistrița și pentru tot efortul depus, ca orașul nostru să se numere printre cele peste 300 de trasee care dezvăluie comori ascunse.

Deschide și tu Lada cu Zestre a Bistriței, cu Questo!

V-am pregătit multe surprize!” – Doris Rai, prin fundația căreia s-a realizat aplicația Questo la Bistrița

 

Ce este atât de special la Questo?

Questo este aplicația de explorare a orașelor, promovând călătoriile inovatoare și oferind o experiență locală purtând călătorii prin cele mai interesante locuri.

La Bistrița, aplicația este gratuită  și ne ajută pe noi, pe localnici să descoperim orașul și pe turiști să îl descopere. De asemenea, poate fi folosită de către pofesori pentru o activitate deosebită: „Școala Altfel”.

Este un mod de a promova turismul local, astfel că Doris Rai, împreună cu echipa sa, având o colaborare fructuoasă cu Claudiu Petria, "creierul" Questo, și echipa lui, a pus la punct un traseu care aduce împreună locații ale trecutului și ale prezentului, oferind jucătorilor, printr-o tematică specific zonei, informații mai puțin cunoscute despre obiectivele incluse.

Fie că sunteți din Bistrița sau nu, cu mic, cu mare, singuri sau în grupuri de prieteni sau colegi, puteți folosi această aplicație pentru o simpatică experiență! Și ca să facem lucrurile mai interesante, primii 100 de exploratori care duc la capăt traseul Questo Bistrița vor primi din partea noastră un mic cadou.

Lasă-te ghidat de aplicația Questo, care pas cu pas te va purta în Bistrița de ieri și de azi, dezvăluindu-ți moștenirea locală ascunsă în Lada cu Zestre!

 Pentru cei care nu știu nimic despre Questo, acesta este un startup românesc care oferă exploratorilor un joc antrenant prin care pot descoperi locuri interesante din multe orașe ale României, dar și din lumea întreagă.

Londra, New York, Paris, Berlin, Amsterdam, Barcelona, București, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Timișoara sunt doar câteva locații pentru care Questo a creat trasee jucăușe, iar acum, printre ele, se numără și Bistrița, care dacă până acum avea un joc pentru a descoperi lucruri interesante la Complexul Muzeal, începând de azi, toți cei dornici de cunoaștere și experiențe noi,pot descoperi ce ascunde Lada cu Zestre a Bistriței!

1) Link download Questo http://onelink.to/questo

2) Site Questo questoapp.com

3) Demo Questo

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5