Unii politicieni nu au ratat nici Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Se apropie campania electorală şi politicienii nu ratează niciun prilej pentru a-şi face imagine. Aşa s-a întâmplat şi de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, eveniment marcat local printr-un spectacol organizat la Centrul Municipal de Cultură “George Coşbuc”. Au fost printre pensionarii, atât membrii PSD, cât şi cei din PNL. Primarul Ovidiu Creţu a fost prezent la manifestare, alături de colegii înscrişi în lupta electorală pentru Parlament, cum ar fi Emil Radu Moldovan, Adriana Pană şi Adrian Moldovan Nici liberalii nu s-au lăsat mai prejos şi au venit în mijlocul persoanelor vârstnice. Deputatul liberal Ioan Turc, Mihai Bumb şi Valeria Moisil-Tămăşoi, directorul Direcţiei Muncii şi Protecţiei Sociale, Bistriţa-Năsăud au ţinut să discute cu pensionarii prezenţi în sala, despre problemele cu care se confruntă.

De altfel, deputatul Ioan Turc a transmis pensionarilor un mesaj din partea ministrul muncii, Mariana Câmpeanu. Cu toate că ocupă de foarte puţin timp, fotoliul de ministru, Mariana Câmpeanu le-a precizat pensionarilor în mesajul său, că nu a uitat nicio clipă de cerinţele şi nevoile persoanelor vârstnice. Marii absenţi de la manifestare au fost reprezentanţii PD-L.

Evenimentul a fost un success de ambele părţi. Persoanele vărstnice au avut parte de câteva momente de sărbătoare, iar politicienii au mai punctat la capitolul imagine, ţinând cont că pensionarii sunt cei mai conştiincioşi votanţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5