USR Miceştii de Câmpie organizează un concurs de pescuit pentru copii

Președintele filialei Uniunea Salvați România din Miceștii de Câmpie,  Zaharie Pop, este promotorul unui concurs de pescuit sportiv pentru elevi. Concursul se va desfășura în data de 3 iunie la lacul Zăganul din cătunul Fântânița, comuna Miceștii de Câmpie. La competiție vor participa copii din comunele Budești, Sânmihaiu de Câmpie și din comuna Miceștii de Câmpie.

         Organizatorul concursului declară că a organizat acest eveniment pentru a marca Ziua Copilului și pentru a atrage cât mai mulți iubitori ai acestui sport să fie împreună pentru a se bucura de copilărie. Copiii care se vor clasa pe primele locuri vor primi din partea organizatorului și a sponsorilor pemii consistente.

         Lacul Zăganul este situat în cătunul Fântânița din comuna Miceștii de Câmpie și aparține omului de afaceri Zaharie Pop care a reușit în ultimii ani să transforme total locul. Vorbim despre un lac de acumulare în care trăiesc mai multe specii de pești, caras, ten, fitofag  și crap. De asemenea, la lac își mai fac veacul și trei căluți prietenoși care îi așteaptă pe copii la o plimbare cu șareta.

Președintele USR Miceștii de Câmpie mai spune că în curând cei care își vor face drum la Lacul Zăganul vor avea  și locuri de cazare, iar în acest moment doritorii de pescuit sportiv au la dispoziție mai multe grătare, apă curentă dar și toalete moderne.

         Investiția este una 100% privată, realizată din fonduri proprii iar zona este una cu adevărat spectaculoasă, o oază de liniște care așteaptă să fie vizitată de toți cei care vor să petreacă o zi de relaxare în sânul naturii.  Copiii care doresc să participe la competiția din 3 iunie, dar și adulții care vor să își exerseze  dexteritatea și priceperea în arta pescuitului pot suna pentru înscrieri și rezervări la numărul de telefon  0766425627pentru a petrece o zi de relaxare în sânul naturii la Lacul Zăganul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5