Vasile Borș, reconfirmat lider al social-democraților din Maieru! Deputatul Bogdan Ivan: Felicitări echipei care a reușit să modernizeze această comună

Deputatul Bogdan Ivan, primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, senatorul Ioan Deneș și vicepreședintele Consiliului Județean, Camelia Tabără, au participat la conferința de alegeri a Orrganizației PSD Maieru.
"Am fost întâmpinați de una dintre cele mai frumoase echipe din județ, care împreună cu domnul primar Vasile Borș, au reușit să modernizeze comuna Maieru și să aducă aici condiții cum nu găsești nici în unele orașe!
Felicitări domnului primar Vasile Borș pentru reconfirmarea în funcția de președinte al organizației PSD Maieru, vicepreședinților: Deac Vasile, Ursa Vasile Valer și Boca Silvia, membrilor în Biroul Politic: Candale Aurel, Neamțiu Maria, Scridonesi Constantin, Mihăilă Silviu, Cărbune Ioan, și președinților organizațiilor TSD: Candale Aurel, OFSD: Neamțiu Maria și OPSD: Barna Alexandru.
Maieru este o comună de top pentru județul nostru și pentru România! Cu locuri binecuvântate de Dumnezeu, cu oameni de omenie și cu mare potențial de viitor.
Prin proiecte concrete, așa ca până acum, echipa noastră va munci în continuare pentru dezvoltarea comunei Maieru. Cu tot ce pot, voi fi alături de măiereni și de dl. Primar în proiectele viitoare!
Felicitări Dlui Primar Vasile Borș pentru toate lucrurile bune făcute până acum și un sincer “La mulți ani” dlui Viceprimar Vasile Deac, care astăzi își sărbătorește ziua de naștere", a transmis deputatul Bogdan Ivan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5