Vasile Silaşi (PNL): Acest referendum este doar pentru capitalul politic al PSD. Nu putem defini cuvinte ca mamă sau Iisus

Secretarul general al PNL Bistriţa-Năsăud, primarul Vasile Silaşi din Chiochiş, consideră că referendumul pentru revizuirea Constituţiei, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, nu are decât rolul de a aduce capital politic pentru PSD.

         „Nu credem în ceea ce face PSD, consider că acest referendum este făcut doar pentru capital politic pe care îl au în descreştere acum. Ideea de a defini cuvinte ca familie, ca mamă, ca bunică, ca Iisus, nu cred că nu fac parte din conştiinţa poporului român şi dacă vă întreb pe dumneavoastră sau ieşim pe stradă şi întrebăm pe cineva, ştie ce înseamnă familie în limba română”, a menţionat Vasile Silaşi.

         Acesta a adăugat că este doar o cheltuială de 20 milioane de euro, „neavenită la momentul actual în România”, „Sunt cuvintele simple care nu trebuie traduse din limba română în limba română. Probabil că anul vom traduce şi alte cuvinte, vom defini şi alte cuvinte pentru a face capital electoral PSD”,  a mai spus Vasile Silaşi. 

Comentarii

16/09/18 11:40
Carcotas

Nu-i ptr nici un " capital politic " ci este O MARE PROSTIE , cu bani publici azvarliti aiurea , pe niste idei de " popa beat si/sau extremist " , care nu pricepe el legile tzarii ! ! !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5