Daniel Suciu: Noi, cei din PSD, îi vom îndemna pe absolut toţi membrii şi simpatizanţii noştri să se prezinte la referendum. Susţinem modificarea Constituţiei

Liderul Grupului Parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, deputatul Daniel Suciu, a criticat poziţia duală a mai multor lideri ai partidelor parlamentare, asta pentru că pe de o parte au susţinut organizarea acestui referendum, iar pe de altă parte atacă PSD.

         „Am văzut şi un coleg deputat de opoziţie care ne spune cât de important este să-ţi respecţi rădăcinile tradiţionale, dar în acelaşi timp ne acuză pe noi de populism. Am văzut, numărul doi din partidul naţional Liberal vorbind public în susţinerea referendumului pentru familie şi în acest context pun o întrebare publică vizavi de preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud. Îi solicit o poziţionare publică vizavi de acest subiect, să spună dacă PNL în Bistriţa-Năsăud susţine acest referendum pentru familie. În Parlamentul României au făcut tot ceea ce se poate ca să blocheze, începând cu contestare la Curtea Constituţională, cu reexaminare, cu vot de abţinere în Senat. Este foarte bine pentru toată lumea să ştim, în Bistriţa-Năsăud, care este poziţia PNL. Salut poziţia publică a deputatului Robert Sighiartău, dar aştept şi poziţia PNL”, a declarat deputatul Suciu.

         Parlamentarul social-democrat a menţionat că această iniţiativă de revizuire a Constituţiei nu a fost pornită de vreun partid politic, ci de Coaliţia pentru Familie, care a demarat strângerea de semnături, în 2015, iar în 2016, când premier era tehnocratul Dacian Cioloş, demersul a ajuns în Parlament.

         „În 2018, după lupte seculare, s-a reuşit ca o doleanţă legitimă a 3 milioane de români să ajungă în faţa urnelor. Noi, cei din PSD, îi vom îndemna pe absolut toţi membrii şi simpatizanţii noştri să se prezinte la acest referendum. Viziunea şi poziţia noastră este clară, cunoscută de foarte multă vreme. Noi susţinem modificarea Constituţiei. În rest, fiecare este liber să voteze cum vrea, dar este foarte important să ştim cu cine lucrăm vizavi de ac est subiect”, a concluzionat deputatul Daniel Suciu.

 

Comentarii

16/09/18 11:29
Carcotas

Hai nu zau ... !
Nu vedeti ca efectiv aruncati pe apa sambetei o importanta suma din banii publici , pentru niste mofturi de " popa beat " ?! UITATI IO SUNT si FAN si membru PSD, DAR NU MA DUC LA REFERNDUM SI DE CRAPATI DE NECAZ, ca este total aiurea .
Nu exista absolut nici o legatura intre notiunea de FAMILIE cu cea de CASATORIE . Puneti mana pe legea civila si de dreptul familiei si documentati-va , ptr ca in Romania casatoriile homosexuale sunt interzise si nu facem niste cheltuieli aiurea, asa... la propunerile si ideile de " popa beat si/sau extremist " ... care nu intelege el cum este si functioneaza legile in aceasta tzara .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5