Deputatul Daniel Suciu: Nu mă dezic de votul meu, nu te dezice de boicotul tău, dar să ne oprim!

Liderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, deputatul Daniel Suciu, consideră că disputele pe tema referendumului pentru revizuirea Constituţiei din acest sfârşit de săptămână trebuie să se încheie. În mesajul său, parlamentarul a făcut referire la Sângeorz Băi, locul unde a şi votat.

         „A trecut...  Dar trebuie să treacă și hăul. Și cuvintele grele. Și reproșurile. Nu mă dezic de votul meu, nu te dezice de boicotul tău...dar să ne oprim. Există suficiente cuvinte, savante sau nu, prin care să explici orice...de ce am mers, de ce ai stat acasă, dar astăzi e luni și poporul, cu bunele și relele lui, a decis.

De astăzi preotul tău e tot preotul tău, păstorul la fel. Mereu s-a spus să-i luăm în calcul pe cei care stau acasă, să-i înțelegem, că au argumentele lor, au protestul lor, iar acum cei care au stat acasă trebuie să-i înțeleagă pe cei care au mers la vot. Avem argumentele noastre. Și a fost manifestul nostru. Și sunt parte a celor din Sângeorz, cu care m-am văzut în toate aceste zile, care au avut aceleași argumente când au participat..pesediști sau antipesediști, ortodocși, catolici sau neoprotestanți. Suntem un singur oraș, unul frumos și divers. Voie bună!”, a transmis deputatul Suciu.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5