Primarul Vasile Silaşi: O invităm pe deputatul Doina Pană la sediul PNL. Să facem o strategie de stopare a modificării Codului Silvic

Secretarul general al PNL Bistriţa-Năsăud, primarul Vasile Silaşi, a formulat o invitaţie adresată deputatului social-democrat Doina Pană, de a veni la sediul PNL şi de a stabili o strategie comună pentru stoparea modificării Codului Silvic în ceea ce priveşte asigurarea lemnului de foc pentru populaţie.

            „Sunt de acord cu unul dintre deputaţii PSD. Am văzut declaraţia doamnei Pană de ieri şi sunt întru-totul de acord cu ceea ce spune dânsa. Am atras atenţia încă de anul trecut că preţul la lemnul pentru populaţie este foarte mare. Cu măsuri legislative aprobate ieri în comisia, se va dubla preţul la lemn.

            Îi fac o invitaţie doamnei deputat Pană, cu acordul colegilor mei din Biroul Politic, şi o invit la sediul PNL pentru a face o strategie de a opri şi stopa modificările legislative pe Codul Silvic”, a declarat primarul Silaşi, în cadrul unei conferinţe de presă de la PNL.

            În context, acesta s-a referit şi la cheltuielile de un milion de euro de la mitingul PSD ("250.000 de participanţi x 4 euro, normă de hrană"), care ar fi putut  fi investit e în drumurile judeţene din comuna Chiochiş. Vasile Silaşi a menţionat că sunt 28 km de drumuri judeţene care tranzitează comuna Chiochiş, din care doar 7 km sunt asfaltaţi, însă nici acest tronson nu a beneficiat de reparaţii majore, ci doar „reparaţii la sac”. „Îl invit pe domnul Radu Moldovan să vadă şi DJ 172 A Beclean – Chiochiş, să vadă starea lui. Ştiu că este propus pentru modernizare, dar de 2-3 ani suntem tot propuşi şi reparaţii pe acest drum nu se mai fac”, a declarat liberalul Vasile Silaşi.

Comentarii

11/06/18 10:08
din Bistrita

Stimate domn, efectiv, acolo unde este gaz-metan, ar trebui interzisa orice taiere de padure, ptr ca nu este corect, in zonele unde exista instalatie de gaz-metan sa aiba povibilitatea sa faca foc si cu lemne si cu gaz, in timp ce acolo nu exista, oamenii sa fie " ingriziti " de scumpetea si lipsa lemnelor pentru foc . Prea pentru uni-i muma si pentru altii ciuma .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5