Viceprimarul Gelu Muthi, alături de colegii din ALDE, au oferit o masă caldă celor găzduiţi la Centrul de Noapte şi Cazare pentru persoane fără adăpost

Președintele ALDE Bistrița, viceprimarul municipiului, Gelu Muthi, alături de colegii organizației municipale au oferit, la finele săptămânii, 50 de porții de mâncare celor mai puțin norocoși care sunt găzduiți în Centrul de Noapte și Cazare pentru persoanele fără adăpost Bistrița, fiindu-le alături cu o masă caldă menită să  îi întărească și să le amintească de cuvântul ,,acasă”.

Acest gest umanitar a fost realizat pentru a demonstra că trebuie să fim uniți în orice moment și în orice încercare a vieții și să ajutăm persoanele din jurul nostru care se află într-o situație mai puțin fericită decât noi.

,,Suntem alături de oameni și suntem alături în mod special de cei care au nevoie, iar când vezi oameni neajutorați este imposibil să nu acționezi. Pentru această zi le-am pregătit un meniu ca în familie, mai exact, supă, friptură cu cartofi și câte un mic desert. Sperăm ca în această zi să le fi făcut o bucurie”,  povestește un membru al organizației ALDE Bistrița.

Centrul de Noapte și Cazare pentru persoanele fără adăpost Bistrița este un centru rezidențial aflat în subordinea Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Bistrița, destinat pentru persoanele care se confruntă cu riscul excluderii și marginalizării sociale.

Beneficiarii centrului sunt persoane fără adăpost, identificate pe stradă sau în gări, persoane care și-au pierdut locuința din diverse motive și nu au resursele materiale și financiare necesare asigurării traiului zilnic, vârstnici abandonați de propria familie și ale căror resurse financiare și personale sunt insuficiente, tineri proveniți din Centrele de Plasament sau case de tip familial. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5